[...] Dodatek przypraw próbuje zbliżyć smak do oryginału, ale to wciąż nie to. Nie oznacza to jednak, że Chili sin carne Go Vege nie jest smaczny. Ot danie warzywno-fasolowe w sosie. Fajny posiłek dla wegetarian i wegan. Skład jest bardzo dobry, w zasadzie nie ma się do czego przyczepić. Same warzywa i przyprawy. Mogłoby być nieco mniej soli, ale [...]
[...] na wystudzoną bezę. Dekorujemy wedle uznania lub preferencji. Jeśli zależy Wam na keto bezie, polecam orzechy i gorzką czekoladę. Jeśli ma być to tylko beza w wersji light - maliny, borówki i ulubiony słodki sos. Przechowujemy w lodówce. Wartości odżywcze: Cała beza to tylko 1400 kcal. Białko 26,2 g, Tłuszcze 125 g, Węglowodany 31 g. Smacznego!
[...] skórkę na talerzyk i wyciśnij sok do szklanki. Truskawki umyj i zblenderuj. Na patelnie wlej sok i truskawki, dodaj erytrytol, startą skórkę i podgrzej. Dodaj masło, mieszaj sos, aż się zredukuje i będzie gęsty. Polej całość wedle uznania sosem FitKing Delicious STRAWBERRY i wymieszaj. Dodaj naleśniki złożone w ćwiartki. Podgrzewaj całość [...]
[...] na ciepło. Podgrzej w mikrofali albo na patelni i zajadaj. Skład Kuskus perłowy 34%, fasolka szparagowa 17%, marchew 17%, ananas 7%, orzeszki arachidowe 5%, olej rzepakowy, sos sojowy, ekstrakt z miąższu kokosa (ekstrakt z kokosa, woda), rodzynki 2,8%, woda, koncentrat z soku jabłkowego, sok z limonki 1%, sól kamienna, curry 0,5%, przyprawy, [...]
Składniki: 400g piersi kaczki ze skórą 100g kapusty pekińskiej 100g papryki czerwonej 100g cebuli 100g śmietany 16% tł. 100g sera gouda Sól, pieprz, papryka słodka, sos słodko-kwaśny Sposób przygotowania: Mięso zmielić. Kapustę, paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Wymieszać mięso z warzywami, dodać śmietanę oraz przyprawy i sos słodko-kwaśny. [...]
Zimą świetnie się sprawdzają dania rozgrzewające, czyli zupy, gulasze, tzw. dania jednogarnkowe. Fasolkę z tofu w sosie pomidorowym z Go Vege śmiało można zaliczyć do jednego z takich dań.
[...] czarna 9%, cebula 7%, pomidor suszony 6%, oliwa z wytłoczyn z oliwek 6%, pestki dyni 4,3%, nasiona słonecznika 4,3%, woda, koncentrat soku jabłkowego, przyprawy (gorczyca), sos sojowy (soja, pszenica), sól kamienna, czosnek, koncentrat z soku z cytryny. Wartości odżywcze Wartość energetyczna (na 100 g): 238 kcal Tłuszcz: 12 g (w tym kwasy [...]
[...] większe ułatwienia. Taki bonus, otrzymują również fani meksykańskiej kuchni i to wcale w nie mniej atrakcyjnej kompozycji smakowej. Wykwintny, pikantny, pomidorowo-paprykowy sos oferowany jako dip lub Salsa Mexicana, doczekał się odsłony w wersji fit. Bez tłuszczu, minimum kalorii oraz super zdrowy likopen Wyeliminowanie z przepisu tłuszczu [...]
[...] która nie zawiera ani grama dodanego cukru. Słodzona jest erytrytolem, który nie dostarcza kalorii, dlatego też produkt ten jest nisko energetyczny, w 100 g tego pysznego sosu znajdziemy zaledwie 37 kcal. SALSA MEXICANA idealnie sprawdzi się jako urozmaicenie potraw mięsnych, wegańskich, jako dodatek do naleśników, tortilli czy też kanapek. [...]
[...] nie zaobserwujemy takiego efektu. Każdy ma swoje preferencje, jeśli chodzi o wykorzystanie odżywki białkowej. Może to być potreningowy koktajl, dodatek do owsianki lub sos do omleta. Odżywka Vegan Protein sprawdza się w każdej z tych opcji. Przepis z wykorzystaniem VEGAN PROTEIN https://www.youtube.com/watch?v=QHJvv_3IbyM Skład Kompleks [...]
Pesto to niezwykle aromatyczny dodatek, sos do wielu różnych dań. Mnie osobiście kojarzy się z makaronem i pomidorami z mozzarellą. Oczywiście każdy zajada według uznania. Tradycyjne zielone pesto składa się z bazylii (stąd ten aromat), orzeszków pinii, parmezanu, oliwy z oliwek i czosnku. Na półkach sklepowych można znaleźć pesto, którego skład [...]
[...] i spotkać je możemy w wielu innych produktach. Skład Tofu (woda, ziarna soi 25% (bez GMO), substancje wiążące: chlorek wapnia, chlorek magnezu), marynata 12% (bezglutenowy sos sojowy (woda, ziarna soi, pszenica, sól), olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, tymianek 1%). Wartości odżywcze Wartość energetyczna (na 100 g): 122 kcal Tłuszcz: 7 g (w [...]
[...] 100 g (czyli całego opakowania) możemy zrobić dwa całkiem spore kotlety. Podsmażamy na patelni i gotowe. Reszta zależy już od naszej weny twórczej — rodzaj bułki, warzywa, sos itp. Jak smakuje Vege Burger? Jeśli oczekujesz odpowiedzi - czy wegański burger różni się smakiem od mięsnego? Tak, różni się, smakuje inaczej i jest to bardzo ciekawa [...]
Czego potrzebujemy: 100 g ciasta protein pizza 15 g sosu pomidorowego dołączonego do pizzy 30 g mąki gryczanej 30 g serka philadelphia 25 g serka ricotta 25 g sera mozzarella 100 g szpinaku 50 g pomidora przyprawy - sól, pieprz, gałka muszkatołowa Jak wykonać: Ciasto na pizze przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu i odkładamy na kilka [...]
Czego potrzebujemy: 500 g makaronu penne 250 g mascarpone 300 g cebuli 500 g pomidorów 1 kg fileta z kurczaka 10 g oleju kokosowego sos piripiri lub tabasco pieprz i sól Jak wykonać: Cebulę szatkujemy dość drobno. Pomidory obieramy ze skóry i kroimy na ćwiartki. Kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy na nieduże kawałki. Gdy już mamy wszystko gotowe - [...]
[...] g piersi z kurczaka sól, pieprz, przyprawa do drobiu, 5 ml Dzikiej oliwy 500 g mrożonego szpinaku sól, pieprz, gałka muszkatołowa, 2 ząbki czosnku, 5 ml Dzikiej oliwy Dziki sos Salsa Mexicana Jak wykonać: Wszystkie składniki na naleśniki wrzucamy do miski, miksujemy i smażymy na suchej patelni - mnie zawsze wychodzi 5 sztuk o średnicy około 27 [...]